Izvor: Alo
21.08.2024 u 17:50
0

ON VEĆ I JESTE NAJBOLJI MUŠKI IGRAČ IKADA: Đoković završava karijeru ako osvoji US OPEN

Zabrinula je sve Noletove navijače.

Novak Đoković će na predstojećem US Openu braniti titulu, a posle osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama, šanse za to su mu znatno veće, pre svega zbog samopouzdanja koje je dobio, a onda i zbog toga što je to pokazatelj da je fizički na adekvatnom nivou.

NEUSPEŠNA SINEROVA ODBRANA: Objavljene fotografije koje dokazuju prevaru!

Takođe, okitivši se najsjajnijim odličjem, Srbin je zvanično osvojio sve što može da se osvoji u teniskoj karijeri. Upravo je ovo razlog zbog kojeg legendarna Kris Evert misli da će Nole, ukoliko osvoji poslednji Grend slem u sezoni, „okačiti reket o klin“ i završiti sa profesionalnim bavljenjem sportom:

– Mislim da bi, ako osvoji 25. grend slem, završio karijeru. Nadmašio bi Margaret Kort, osvojio je Olimpijske igre. Ako bi osvojio titulu, dozvolila bih mu da se penzioniše. Mislim da bi mu svi dali tu dozvolu. To bi bilo nestvarno. Ali on je motivisan više od bilo koga drugog. Imao je mnogo uspona i padova u životu, u braku, u ličnim odnosima, upravo zbog toga. Ali je uspeo i sve odnose da izgladi. Čini se da je u dobroj poziciji – rekla je Evertova u intervjuu za „ESPN“.

 

Dodala je i ovo:

– To bi bio herkulovski poduhvat. U tom slučaju bio bi najbolji igrač ikada, najbolji muški igrač ikada. Prema mišljenju mnogih on to već i jeste – osvojio je čak i Olimpijske igre, nakon onoga što je prošao sa operacijom. To je bilo kao bajka. Niko to nije očekivao. Ali znate šta? Verujem u karmu. Ovaj momak je ceo život radio naporno, trpeo je kritike i to što su ga predstavljali kao „lošeg momka“ u odnosu na Federera i Nadala. On to zaslužuje. On to sve zaslužuje –

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter