Izvor: Kurir
25.07.2024 u 09:47
0

OVAKO JE NOVAK IZGLEDAO NA PRIPREMAMA U PARIZU: Ovaj detalj je svima zapao za oko

Stigao je! Nakon što se mnogo u Parizu pričalo o stajlingu Novaka Đokovića, pa je tema bilo i to što je jedan od retkih koje publika želi da gleda na Olimpijskom turniru u tenisu, sada su stigle prve slike sa treninga Novaka Đokovića na terenima Rolan Garosa.

Videli smo kako izgleda Novak u belo-crvenoj kombinaciji, sa olimpijskim krugovima iza njegovih leđa. Sa njim je od tima bio fizioterapeut Miljan Amanović, a očigledno neće ništa da rizikuje Đoković pošto smo videli da mu je sivi steznik koji je nosio na Vimbldonu i dalje na nozi.

NIKOLA TOPIĆ OPERISAN U LOS ANĐELESU:Sada je potrebno samo strpljenje

Ipak ono što raduje je što je bio sve vreme nasmejan, a videli smo da je najviše vežbao svoj servis na terenima na kojima se nedavno povredio. Na Vimbldonu je izgledao dobro, ali videćemo kako će šljaka prijati njegovom kolenu. Pogledajte kako je Novak izgledao na startu priprema u Parizu:

Postoji 16 nosilaca na olimpijskom turniru i sa njima neće moći da igra Novak u prvom kolu. Žreb že biti uskoro održan, a znamo da Novak neće igrati na startu sa Karlosom Alkarazom, Aleksom Zverevom, Danilom Medvedevom, Aleksom De Minorom, Kasperom Rudom, Tejorom Fricom, Stefanosom Cicipasom, Tomijem Polom, Ugom Umberom, Lorencom Musetijem, Sebastijanom Baezom, Feliksom Ože-Aljasimom, Arturom Filsom, Alehandrom Tabilom i Nikolasom Žarijem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter