Izvor: KURIR
09.01.2022 u 08:58
0

RODŽER FEDERER UHAPŠEN U MELBURNU, ATP ĆUTI 4 DANA, AUSTRALIJAN OPEN ĆUTI 4 DANA, NOVAK ĆUTI 4 DANA

Prošla su četiri dana od hapšenja Novaka Đokovića u Melburnu i njegovog smeštanja u onaj jezivi pritvor, a da se i dalje nisu oglasili neki od najvažnijih faktora u svetu tenisa!

ATP – krovna teniska organizacija. Zadužena za brigu o SVIM teniserima nijednu jedinu reč nije objavila o ovom slučaju. Možda su im zanimljviji rezultati nekog 243. tenisera sveta jer se time naširoko bave, nego što je prvi igrač na planeti u zatvoru.

Australijan open – prvi gren slem u sezoni i turnir na koji je Novak osvajao devet puta. Dosta mu je, zar ne? Mnogo bi mu bilo da bude dvocifren. Ažurni Australijan open bavi se neki marginalnim stvarima i objavljuje izveštaje sa turnira koji se igra u Melburnu, gde su inače zabranjeni sve transparenti i pominjanje Đokovića.

Rodžer Federer – jedno od najvećih teniskih imena i čovek koji se oglašavao o svakom velikom problemu u svetu tenisa. Sada ga nema nigde. Verovatno od brojnih obaveza nije ni ispratio šta se desilo i da je najbolji teniser sveta iza rešetaka. Podsećamo, Federer je veliki borac za prava tenisera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter