Izvor: Telegraf
09.01.2022 u 09:20
0

Srpski navijači i danas su u velikom broju ispred ozloglašenog hotela „Park“ u Melburnu(VIDEO)

U iščekivanju konačne odluke Federalnog i porodičnog suda u Viktoriji o slučaju Novaka Đokovića, navijači u Melburnu ne prestaju da mu daju podršku ispred hotela u kojem je smešten već četvrti dan uzastopno.

Pisali smo već o užasnim uslovima koji u njemu vladaju, da se tu nalaze migranti koje australijske vlasti devet godina „šetaju“ sa jednog na drugo mesto, da je hrana upitnog kvaliteta baš kao i higijena.

Nadamo se da će srpski teniser „preboleti“ ove užasne uslove i da to neće uticati na njegove igre, uzimajući u obzir da nije mogao ni da trenira u ovom periodu, pa čak ni da izađe na svež vazduh, što je potpuno skandalozno.

Ipak, non-stop može da čuje da se ispred nešto dešava, pošto su se mnogobrojni srpski navijači okupili ispred hotela kako bi mu pružili jaku podršku. Poneli su razne transaprente, a sada se može videti i da su zaigrali narodno kolo.

Sjajno su organizovani, doneli su čak i zvučnike na lice mesta i ne nameravaju da odstupe dok pravda ne „prevagne“ na Novakovu stranu. Uz zvuke narodnog folkolora, verovatno će i samom Novaku biti lakše da preboli poslednju noć u hotelu strave i užasa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter