Izvor: Alo.rs
29.07.2020 u 18:14
0

SRPSKI AS JE POKRENUO LAVINU: NIKAD NISAM PRIMIO NIKAKVU VAKCINU, NITI ŠTA SLIČNO

Majkl Porter Džunior, mladi košarkaš Denver Nagetsa, kaže da se koronavirus koristi kako bi se kontrolisala velika masa ljudi u svetu. Svestan je da se radi o ozbiljnoj stvari, ali isto tako ističe da se koristi za mnogo veću agendu i da je dosta nepoznatih.

„Lično mislim da se koronavirus koristi za očigledno veću agendu. Koristi se za kontrolu populacije u smislu da može da se kontroliše velika masa ljudi. Ceo svet se kontroliše. Sada se preporučuje da se nose maske, ali ko zna šta će se desiti kada se vakcina pojavi. Možda ćete morati da bude vakcinisani da biste mogli da putujete. To bi bilo stvarno ludo“.

Michael Porter Jr. had some HOT TAKES on COVID-19. Porter believes Coronavirus is being overblown and is about an overall ‘population control’ agenda.

Porter kaže da u životu nije primio nikakvu vakcinu, a niti bi voleo.

OVO MORATE ZNATI…

UŽAS! Andrea (19) ŽIVA BAČENA u kanal sa BETONSKOM PLOČOM!

REKLA SAM JOJ DA NIJE ZA NJU: Ispovest MAJKE čiju su ćerku UBILI u VRANJSKOJ BANJI!

NJEGOV ŽIVOT LEDI KRV U ŽILAMA: Majku su mi ubile USTAŠE, supruga izvršila samoubistvo … (VIDEO)

ZARONIO joj GLAVU u KRILO i POČEO DA LIŽE, ona se ISTOPILA! Sveži ljubavnici se sakrili pa KRENULI U AKCIJU (VIDEO)

„U životu nikada nisam primio nikakvu vakcinu, niti bilo šta slično. Istina je da je ovo ozbiljna stvar, stvarno ozbiljna. Ali istina je i da se mnogo toga ‘prikriva'“.

Jedan od prvih sportista sa ne naročito pozitivnim stavom prema vakcini bio je Novak Đoković koji je pre nekoliko meseci rekao da će morati baš dobro da bude upoznat sa vakcinom za koronavirus da bi je uneo u sebe. Sada ih je sve više.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter