Izvor: BLIC
11.09.2021 u 13:49
0

SUTRA SMO SVI UZ NOLETA! Ako treba gledaćemo ga i u 2 ujutru

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sinoć je uspeo da savlada Aleksandera Zvereva i tako se plasira u finale US opena, gde će ga čekati Danil Medvedev.

I sam Novak je obećao da će igrati kao da mu je „poslednji meč u karijeri“, a sigurno je da će tako i biti jer bi trijumfom dotakao same zvezde sporta, ako to već nije uradio.

PROČITAJTE JOŠ: ĐOKOVIĆ U FINALU! Nole ima priliku da postane NAJVEĆI IKADA

Sada je, prema ranije utvrđenom rasporedu poslednjeg grend slema sezone, poznata tačna satnica finala koja ne bi trebalo da bude promenjena.

Kako piše na zvaničnom programu US Opena – muško finale biće odigrano u nedelju i neće početi pre 22 časa po našem vremenu, što je sigurno sjajna vest za sve one koji budu želeli da prate Novaka u pohodu na 21. grend slem u karijeru.

PROČITAJTE JOŠ: ĐOKOVIĆ SE UČVRSTIO NA ČELU ATP LISTI: Poznato do kada je Novak prvi na svetu!

Naročito što je do sada Đoković uglavnom igrao posle ponoći.

Takođe, treba napomenuti da US Open još uvek nije zvanično potvrdio da je ovo tačna satnica u programu poslednjeg dana, ali za to postoji teoretska mogućnost jer se do sada termin svakog finala određivao i pre početka turnira.

Takođe, žensko finale između tinejdžerki Fernandez i Radesku zvanično je na programu u subotu od 22 časa, što bi trebalo da znači da će u istom terminu, samo dan kasnije igrati Novak i Medvedev.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter