Izvor: informer
23.07.2021 u 15:52
0

SVET SE PITA GDE JE ĐOKOVIĆ? Ovo je razlog zašto Novak nije bio na ceremoniji otvaranja OI! (FOTO)

Tim Srbije prodefilovao je na otvaranju Olimpijskih igara predvođeni Sonjom Vasić i Filipo Filipovićem, kojis u nosili našu zaustavu

Filip i Sonja su nosili zastavu Srbije, ali su kamermani i navijači uzalud tražili Novaka Đokovića, kako bi ga kadrirali jer je najveću zvezda u Japanu trenutno.

Novak nije bio na cereminiji otvaranja Olimpijskih igara. Očigldno je naš as, koji je u centru pažnje od dolaska u Japan odlučio da se odmori i fokusira na prvo kolo, jer u subotu oko 8.30 po našem vremenu igra protiv Uga Dalijena iz Bolivije.

Da je došao na otvaranje Novak bi izgunio  nekoliko dragocenih sati za pripremu meča i verovatnio bi bio umoran pred start takmičenja u Tokiju. 

Od dolaska u Olimpijsko selo  nije imao trenutka mira, na svakom koraku su ga saletali sportisti, pa nije mogao da miru ni da ruča. 

– Gde je Novak, zašto ne nosi barjak – pitali su se mnogi fanovi prvog tenisera sveta na društvenim mrežama, iako je već Novak ranije nosio zastavu Srbije na Igrama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter