Izvor: Alo
26.08.2024 u 12:27
0

TAJ POVRATAK KUĆI JE BIO DRUGAČIJI: Novak Đoković otvorio dušu Amerima kao nikada pre

Novak Đoković je za ESPN još jednom govorio o svom uspehu na Igrama u Parizu...

– Imao sam neke jako bolne poraze na Olimpijskim igrama pre Pariza i nikada nisam lako podneo te poraze. To je verovatno jedino veliko dostignuće koje mi je nedostajalo. Mislim da je to pojačalo moju motivaciju da se ove godine pokažem dobro u Parizu jer bi to mogla da bude moja poslednja šansa – započeo je Novak.

TRETIRAN SAM KAO SVI DRUGI: Dosta tenisera smatra da su primenjeni dvostruki standardi

Nastavio je u istom ritmu.

– Tako da, bilo je kao u filmu da budem iskren. Kako sam igrao, kako sam se osećao, kakve sam emocje osećao sa svojom ženom, decom, sa članovima olimpijskog tima Srbije koji su bili tamo… Bilo je prelepo i povratak kući u Srbiju je bio unikatan. Bila je to proslava kakvu Srbi tradicionalno prave kada god se neko vrati sa Olimpijskih igara sa medaljom. Taj povratak kući je bio drugačiji – rekao je Novak.

Ostaje da se vidi kako će Nole igrati na US openu i da li će biti u stanju da nastavi da melje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter