Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
08.11.2023 u 10:05
0

TO GA JE PROŠLO: Nole se više ne svađa sa publikom, to ga više ne radi

Nekada najbolja teniserka na svetu smatra da Đoković ima sada drugačiji odnos sa navijačima.

Novak Đoković dominira svetskim tenisom, a njim se bavila i nekada prva teniserka sveta Žastin Enan, koja je podvukla da Nole promenio odnos prema publici i da mu to više nije prioritet.

– Stekla sam utisak da Novak sada ima drugačiji odnos sa publikom i da više ne ulazi u neke prevelike rasprave, čini mi se da se više distancira. Ne dajem im neki povod da mu zvižde, sad mu je fokus na tenis i da pobedi. Sve ostalo na terenu, nije mu više toliko bitno – istakla je Enan.

Bivša belgijska teniserka svesna je da publika Novaka motiviše na poseban način i da mu daju dodatnu energiju.

– Iz mog isksustva znam da publika može da te poremeti, da postane neprijateljska, da podrži protivnika. Kod Novaka je totalno drugačija situacija, njega to posebno motiviše, verovatno je to povezano i sa njegovim velikim iskustvom – zaključila je Žastin Enan.

CICIPAS NAHVALIO RUSE: Grk uradio na Zapadu ono što tamo niko nije očekivao, a Rusija – oduševljena

Inače, Đoković je u nedelju osvojio Masters u Parizu, a do kraja sezone očekuje ga još Završni turnir u Torinu, kao i Dejvis kup.

Na korak je od toga da sezonu završio kao prvi na ATP listi, a za to mu je potrebno da pobedi samo jedan meč u Italiji, ili da Alkaraz izgubi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter