Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
08.11.2023 u 12:35
0

NOLE POSLAO PORUKU NAVIJAČIMA PRED DEJVIS KUP: „Donosim sve pobede mojoj zemlji“ (VIDEO)

Novak je motivisan za novi uspeh.

Najboljeg tenisera sveta Novak a Đokovića do kraja sezone očekuje nastup na Završnom mastersu u Torinu, a onda sledi nastup u Dejvis Kupu.

Tim povodom oglasio se Novak i poručio:

– Zdravo svima! Uzbuđen sam što ću biti deo reprezentacije Srbije na finalnom turniru Dejvis kupa koji se igra u Malagi. Ostalo je još nekoliko sedmica dok ne počne takmičenje na kojoj će učestvovati osam najboljih ekipa na svetu. Borićemo se za najprestižniji reprezentativni trofej u našem sportu – rekao je Novak i dodao:

– Uvek je velika čast i zadovoljstvo igrati za Srbiju. Mi smo osvojili titulu 2010. godine i to je zapravo jedna od mojih najlepših uspomena u karijeri. Radujem se što ću se za trofej ponovo boriti sa mojim drugovima iz tima. Nadam se da ću biti zdrav i da ću moći da donesem sve pobede svojoj zemlji. Pozivam sve iz Španije, ali i one van granica ovde zemlje da dođu i podrže nas.

TO GA JE PROŠLO: Nole se više ne svađa sa publikom, to ga više ne radi

Da podsetimo, Novak će učestvovati na završnom Mastersu u Torinu koji počinje 13. novembra.Đoković brani pehar i 1.500 poena, a biće mu dovoljna samo jedna pobeda da sigurno obezbedi prvo mesto na ATP listi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter