Izvor: BSC HAPPY/KURIR
09.11.2023 u 16:10
0

ODLIČAN ŽREB ZA NOVAKA! Đoković saznao protivnike u Torinu! U grupi sa Cicipasom, Sinerom i Runeom!

Srpski teniser Novak Đoković, saznaće uskoro protivnike na završnom mastersu u Torinu. Početak žreba je nekoliko puta odložen, a prema poslednjim informacijama bio je zakazan za 15.55 časova, međutim ni tada nije krenulo izvlačenje

Zelena grupa:

1. Novak Đoković

2. Janik Siner

3. Stefanos Cicipas

4. Holger Rune

Crvena grupa:

1. Karlos Alkaraz

2. Danil Medvedeva

3. Andrej Rubljov

4. Aleksander Zverev

Najbolji teniseri sveta okončaće sezonu na Završnom mastersu, koji će se od 12. do 19. novembra igrati u Torinu.

Novak Đoković braniće titulu i pokušaće da dođe do rekordnog sedmog pehara.Jedna pobeda u grupnoj fazi garantuje mu i prvo mesto na ATP rang listi na kraju godine i 400. sedmicu na vrhu – na njemu će ostati i ako Karlos Alkaras doživi samo jedan poraz.

Želim da ostvarim sve što mogu. Veoma sam blizu. Mislim da će mi jedna pobeda u Torinu biti dovoljna da završim godinu na prvom mestu, tako da je to najveći cilj, pored Dejvis kupa. Imao sam savršen rezultat na Završnom mastersu prošle godine – dobio sam svih pet mečeva. Idem tamo sa mnogo samopouzdanja. Nisam izgubio meč od finala Vimbldona. Ali ostanak na prvom mestu i Dejvis kup su mi dva najveća cilja – istakao je Novak.

Novak je u fazi karijere kada pažljivo bira na kojim turnirima će da se pojavi, a završni turnir definitivno je jedan od bitnijih na kojima ćemo ga gledati.

Žreb počinje u 15.45 časova i prenos ćete moći da pratite na na našem portalu.

Turnir počinje 12. novembra u dvorani „Pala Alpitur“ i na njemu će igrati osam najboljih tenisera u 2023. godini.

Novak koji brani titulu i 1.500 bodova, učvrstio se na najnovijoj ATP listi na prvom mestu, ali i dalje nije obezbedio vrh liste na kraju godine. Za to mu treba jedna pobeda u grupi u Torinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter