Izvor: NŽ
15.05.2024 u 11:53
0

SAVET ISKUSNIH DOMAĆICA: Čim kupite papir za pečenje uradite ovo, bićete oduševljeni!

Papir za pečenje ima mnogo više namena od upotrebe prilikom pripreme jela i kolača.

Ukoliko papir za pečenje koristite samo kao podlogu za plehove, otkrivamo vam fenomenalne načine za njegovu upotrebu u domaćinstvu.

Brzo će vam česme zasijati ako ih izglancate pek papirom i neko vreme ćete biti mirni što se tiče nastanka novih fleka.

Obložite police

Da sprečite taloženje prašine i masnoće na ormariće u kuhinji, kao i na police, stavite na njih pek papir. Na policama unutra će sprečiti brzo nakupljanje prašine, a kada ga stavite odozgo na ormariće, sprečiće i prašinu i masnoću da se nakupljaju, a znate koliko ih je teško oribati. Papir samo zamenite novim i uvek će vam biti čisto.

Čišćenje poda

Umesto da koristite hemiju za blistav pod, uštedite novac i obložite džoger papirom za pečenje. Pređite preko poda kao kada stavite krpu. Biće čist i sjajan. A krpu nećete morati da perete, jer se papir samo bac

Zaglavio se rajsferšlus

Ukoliko vam se rajsferšlus zaglavi ili samo zapinje, potrebno je da istrljate zupce pek papirom i biće kao nov.

Čišćenje pegle

Koliko ste puta zalepili neku tkaninu na peglu? Kada se to desi, sipajte so na peglu, zagrejte je do maksimuma i trljajte papirom za pečenje. Sve će se skinuti!

Da vrata i fioke ne škripe

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter