Izvor: ALO.RS
09.11.2023 u 16:04
0

BOKS SPEKTAKL: Nina Radovanović osvojila WBC pojas, Marko Nikolić postao prvak Srbije

Sve ono najlepše što plemenita veština može da pruži viđeno je pod svodovima kristalne dvorane hotela „Majdan“ u sredu uveče, kad je održan drugi Memorijal prof. dr Miroslav Popović u čast legende domaćeg, ali i svetskog, boksa – velikog Džerija!

Kruna večeri bila je borba dve sjajne dame, naše Nine Radovanović i gošće iz Francuske Suad Masmudi. Posle 10 rundi rovovske bitke srpska olimpijka slavila je pobedu jednoglasnom odlukom sudija i oko njenog struka zasijao je pojas WBC Francophone. 

BRAVO: Srbija kandidat za organizaciju EP u rukometu

Hvala svima, hvala od srca! Jedan od najvećih uspeha u mojoj karijeri, drago mi je što sam opravdala očekivanja navijača – kratko je posle meča poručila Nina.

– Veče za uživanje i pamćenje! Čestitam šampionima, ali i ostalim učesnicima revije, koji su prikazali sjajan boks. Videli ste da je sala bila krcata, tražilo se mesto više. To je naš otac zaslužio, i više od toga, obećavamo da ćemo dati sve od sebe da treći memorijal bude na još višem nivou – poručili su Lena i Luka.
Treba istaći da je, pored mnogih bokserskih legendi, reviju iz prvog reda ispratio i Boriša Simanić, srpski košarkaš koji je, boreći se za Srbiju, posle povrede na Svetskom prvenstvu na Filipinima ostao bez bubrega.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter