Izvor: B92
09.11.2023 u 16:14
0

„DVOJICA NAJBOLJIH U ISTORIJI“ – Ker o Jokiću i Kariju (VIDEO)

Trener Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker govorio je posle meča o Stefu Kariju i Nikoli Jokiću.

Denver je slavio protiv Voriorsa sa 108:105, u utakmici gde je Jokić imao novi dabl-dabl sa 35 poena i 13 skokova.

Sa druge strane Stef Kari je utakmicu završio sa 23 poena uz šest pogođenh trojki.

Govorite o dva najbolja košarkaša u istoriji, ja ne znam gde su oni u odnosu na one najveće u ovom sportu, ali verujem da su tu negde. Obojica su veoma dobri igrači, unikatni, inspirisani su igrama starijih košarkaša, ali i oni su izgradili jedan svoj unikatni stil, zbog kojeg je lepo ih gledati i to je jedna od najlepših stvari u košarci što imate toliko igrača koji na različiti način mogu da dominiraju na terenurekao je Ker.

ISTORIJSKA UTAKMICA ZA OBRADOVIĆA: Željko će večeras protiv Fenerbahčea voditi 500. meč u Evroligi

Kada se radi o atleticizmu, svako priča o tome koliko možete da skočite, koliko brzo možete da trčite, ali ova dvojica imaju jedan specifični atleticizam koji se ne može objasniti, to je kordinacija, pregled igre, i sve ove karakteristike čine te vrhunskim igračem. Za mene su njih dvojica najbolji igrači u ligi smatra trener Golden Stejta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter