Izvor: NOVASPORT
15.05.2024 u 08:15
0

DENVER NAPRAVIO PROVOKATIVNU SERIJU MAJICA: „Sećate se kada ste mi se smejali“ Nikad provokativnije MVP majice zbog Jokića

Denver je priredio posebnu seriju odeće nakon što je Nikola Jokić dobio i treću MVP nagradu i tako postao najuspešniji igrač van prostora SAD svih vremena u NBA ligi.

Srpski centar je neposredno pre početka petog susreta Denvera i Minesota u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije (2-2) dobio nagradu, a u tom trenutku su članovi Nagetsa imali posebnu odevnu kombinaciju.


Većina je nosila majicu na kojoj je pisalo „Sećate se kad ste mi se smejali?“, sa prednje strane, dok je na leđima stajala poruka „Sada imam MVP trofej“.

Ujedno je to bila montaža Jokića u dresu Denvera, ali je Nikola tada imao tek nekoliko godina i još uvek je živeo u Somboru. Uz to su upotrebljene i boje koje su karakteristične za strip junaka Džokera sa kojim ga često porede.

Jokić je odigrao fantastičan meč protiv Minesote, pa je u prvom poluvremenu stigao do 19 poena bez ijedne izgubljene lopte.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter