Izvor: Alo
23.08.2024 u 17:32
0

TROJE PROLAZNIKA SU MI SPASILI ŽIVOT: Prošla je pravi put pakla

Očekuje nas u naredne dve nedelje poslednji grend slem sezone - US Open.

Bodrićemo našeg Novaka Đokovića koji će sigurno želeti da u Njujorku podigne svoj 25. grend slem pehar.

ŠTA ĆE MU ZAKAČITI ZA VRAT JOŠ: Ova optužba je nadmašila svaku prethodnu

Ali, osim u muškom delu žreba, biće zanimljivo i u ženskom, gde će pored vodećih zvezda Ige Švjontek, Arine Sabalenke, Koko Gof… u glavnom žrebu biti i Destani Ajava!

Devojka je iz Australije i pravi je heroj kvalifikacija na poslednjem grend slemu sezone.

Mnogim ovo ime ne znači mnogo, ali je sa samo 17 godina, bila među 150 teniserki na svetu, a potom je imala i velikih problema u karijeri i privatnom životu.

Ona je pred svoj 22. rođendan želela da izvrši samoubistvo!

– Želela sam da se bacim sa mosta na prugu. Troje prolaznika su me odvukli odatle i odvezli kući. Nisam želela da dočekam svoj 22. rođendan, ali znam da su moji porodica i prijatelji srećni što sam živa na ovaj dan kojim treba da se ponosim. Nekada naletite na ljude u životu koji učine da se osetite da niste vredni ljubavi, ali evo što sam naučila ‘Bog je veran, i neće dozvoliti da budeš testiran više od granice svoje snage, ali će ti testom pružiti put napolje kako bi mogao da ga izdržiš’. Hvala vam što mi šaljete ljubav – napisala je Destani na svom Instagram nalogu svojovremeno.

Nakon nekoliko teških godina, Destani sada ponovo misli o tenisu. Stigla je do 180. mesta na WTA listi, izborila se za kvalifikacije u Njujorku, a zatim tamo preskočila sve prepreke i upala u glavni žreb turnira. Ne računajući Australijan open, koji se igra u njenoj zemlji, ovo će joj biti prvo pojavljivanje u glavnom žrebu nekog grend slem turnira.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter