Izvor: Kurir
17.08.2024 u 09:28
0

UŽASNO JE TO ŠTO SI URADIO: Žustra rasprava na mreži

Feliks Ože-Alijasim je ostao šokiran kada je čuo odluku sudije, kao i gledaoci na stadionu, ali i milioni koji su situaciju pogledali preko snimaka na društvenim mrežama.

Kanađanin je poražen u drugom kolu mastersa u Sinsinatiju od Amerikanca Džeka Drejpera u tri seta 5:7, 6:4, 6:4.

JAGNJE DA TI TRNU ZUBI I LUK IZ BAŠČU: Urnebesna fotografija Svetislava Pešića obišla internet

Meč lopta je donela skandalozan momenat i odluku sudije Grega Alensvorta o kojoj će se dugo pričati.

Nakon jednog udarca Ože-Alijasima Drejper nije uspeo da iskontroliše lopticu, ona se od njegovog reketa odbila pravo u teren, a zatim ponovo udarila reket i prešla na stranu kanadskog tenisera.

Sudeći po prvoj reakciji Drejpera bio je i te kako svestan šta se dogodilo, ali je u nastavku cele situacije tvrdio da ne zna da li je udarac bio neispravan.

Ože-Alijasim je bio ubeđen da je osvojio poen i spasio meč loptu, a onda je začuo Alensvorta koji je izgovorio da je poen pripao Amerikancu i da je meč gotov.

Usledila je žustra rasprava na mreži. Kanađanin je bio razočaran dok je Alensvort tvrdio da je loptica udarila u ram reketa i da je zbog toga sve izgledalo čudno, ali da je udarac bio „regularan“, te da je poen sa pravom pripao Amerikancu.

 

Drejper je predložio da se pogleda snimak, što nije bilo moguće.

Užasno je to što si uradio. Da li nisi video lopticu kako udara o teren? U redu, sada ćeš otići, a sve ovo će biti svuda i izgledaće smešno. Nije na njemu da prizna, ovo je meč lopta za njega, ovo je pobeda za njega, ali je na tebi da odlučiš. Da li zaista nećeš promeniti odluku?„, pitao je sudiju šokirani Kanađanin.

Sa druge strane, Drejper je pokušavao da se „očisti“ koliko je mogao.

„Izgledaću kao idiot zbog ljudi koji će govoriti da ne igram fer. Zato i ja tražim ponavljanje snimka“, poručio je Amerikanac.

Tražio je Ože-Alijasim dolazak supervizora, ali ni to nije pomoglo da se ispravi odluka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter