Izvor: b92
22.08.2023 u 20:34
0

I DALJE SE KOMENTARIŠE NJEGOVA POBEDA:“ Novak je bio gotov, ali onda“

Pre svega zbog načina na koji je izvojevana, posle fantastičnog tenisa i tri sata i 49 minuta igre, što je bio najduži meč u istoriji turnira.

Novak je slavio sa 5:7, 7:6 (7), 7:6 (4), a jedan od onih koji je bio zadivljen njegovom pobedom je i bivši broj jedan, Amerikanac Endi Rodik.

Novak je morao baš da se potrudi, mislio sam da je bio gotov, ali onda pogledate i vidite da je na tri sata i 50 minuta delovao bolje nego što je bio u prvom setu. Novak je apsolutno nešto posebno. Sa 36 godina biti u stanju da uradite tako nešto, posebno to da se tako oporavite, to je sjajno“, kaže Rodik za Tenis Čenel.

Mnogi su prokomentarisali to što je sudija dozvolio Novaku da ide dva puta u svlačionicu, ali to je apslutno njegovo pravo.

„Kako je sunce zašlo, nešto se promenilo. Bilo je jako sunce, jaka vrelina. Kako su uslovi postali malo bolji, Novak je uzao par odmora, izračunao je da može da rizikuje i da pita da ode da promeni odeću. Sudije je rekao da je to u redu. Možemo dan i noć da pričamo o tome da li je to bilo ispravno, ali ne možemo da se ljutimo na Novaka što ga je pitao. Na sudiji je da primeni pravila. Ne bi trebalo niko zbog toga da ga kritikuje i nadam se da neće. Ipak, pronaći put da se sve to prođe na ovaj ili onaj način, to je biljantno“, dodao je Amerikanac.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter