Izvor: happybsc/ao tennis/eurosport
14.01.2024 u 18:23
0

ZABAVLJAO ČITAV ROD LEJVER: Novak pokazao fleksibilnost i savitljivost kao da je od gume

Izuzetno je retko videti branioce titule na grend slem događajima kako se umešaju u mešoviti dubl na istom mestu sledeće godine, kada tu titulu trebaju da brane.

JUBILARNI ROĐENDAN ROBIJA PROSINEČKOG: Slavna legenda pre dva dana proslavila 55, čestitao i klub iz Ljutice Bogdana

Ali upravo to se dogodilo u četvrtak uveče pred rasprodatom publikom u Rod Lejver Areni.

Novak Đoković i Arina Sabalenka udružili su snage u humanitarnom meču protiv grčkih zvezda Stefanosa Cicipasa i Marije Sakarije, zabavnog spektakla koji je njih četvoro – plus hiljade navijača – pratilo – sa smehom tokom cele večeri.Na početku meča Novak je pokazao svoju rastegljivost pred publikom zabavljajući ih sve

Rezultat je bio uglavnom irelevantan; u različitim trenucima igrači su se povlačili da bi napravili mesta za decu sa loptom, šampiona Australije na travi od 12/u Novaka Palomba – nazvanog „Mali Novak“ – i australijske teniske zvezde u invalidskim kolicima Hita Dejvidsona. Svrha večeri bila je dobrotvorna, a prihodi od ulaznica podržavaju niz dobrotvornih organizacija za decu preko Australijske teniske fondacije.

„Noć sa Novakom i prijateljima“ bila je jedna od četiri večernje dobrotvorne utakmice koje su organizovane ove nedelje u okviru proširene nedelje otvaranja AO koju je predstavio Herald Sun.

@eurosport Novak Djokovic’s flexibility is CRAZY! 🤯 #tennis #AusOpen #gymnastics #splits ♬ original sound – Eurosport

Ali ono što je bilo posebno značajno u vezi sa ovim je činjenica da je označio povratak u Rod Lejver Arenu vladajućih nosilaca titule na turniru.

 

„Super sam srećna što sam se vratila – to je moje omiljeno mesto“, rekla je Sabalenka nakon što je izašla na teren uz velike klice. „Srećan sam što ću se večeras pridružiti ovim sjajnim igračima i nadam se da ćete se vi zabaviti i uživati u našem tenisu.

Pre nego što se udružila sa Đokovićem, ona se smejala: „Izvršiću malo pritiska na njega.

Dvoje igrača koji su već dobri prijatelji, Đoković i Sabalenka, bili su zabavan duo – i u jednom trenutku su se uputili na stranu terena u kultnu pozu pored trofeja AO za muškarce i žene u pojedinačnoj konkurenciji.

Oboje su odbranu titule

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter