Izvor: Alo.rs
08.04.2023 u 12:51
0

ŽELI ISTO KAO ĐOKOVIĆ? Jedan od najvećih sportista današnjice mašta da bude kao Novak

Veliki Roni O'Saliven iskreno je govorio o Novaku Đokoviću

Sjajni snuker igrač i jedan od najboljih sportista na svetu bio je iskren.

– On je fenomenalan. Volim da gledam tenis, volim da pratim njegovu karijeru, očigledno volim da gledam i Federera, Nadala, tri najveća igrača svih vremena, ali po mom mišljenju će Novak biti kralj svih njih. Radi neverovatne stvari na terenu, jednostavno – šampion je šampion – naveo je O’Saliven za medije.

Nastavio je u istom ritmu.

– Svaka osoba, bilo da ste fudbaler, golfer, teniser, hokejaš, koji god sport da igrate, svi gledaju u Đokovića kao najboljeg, jednog od najvećeg u sportu, bilo kom sportu. Šta je on uspeo u tenisu, šta je sve ostvario, šta sve nastavlja da radi… On je fenomenalan igrač.

Iako je sedmostruki svetski šampion, britanski snukeraš bi želeo da ima tenisku karijeru, poput Srbinove.

– Ne znam kakav je u snukeru, ali nisam siguran da ne igra mnogo snuker. Pazite, ako ste dobri u jednom sportu, onda ste uglavnom dobri i u ostalim. Menjao bih karijere sa njime, da tako postavimo stvari. Voleo bih da ja radim ono što on radi na teniskom terenu, više nego ono što ja radim u snukeru. Igraju na sjajnim stadionima, na Grend slemovima, na svim velikim turnirima. Težak je život kada ste teniser, ali kada ste na vrhu, kada igrate na mestima na kojima igrate, to je sjajno – podvukao je O’Saliven.

„Da li želiš da tvoja majka plače? Ti si PONOSNI SRBIN!“ U ovome je tajna: Đoković i Beker otkrili šta je podiglo Novaka kada je bilo najteže

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter