Izvor: Sportal.rs
07.04.2023 u 10:07
0

„Da li želiš da tvoja majka plače? Ti si PONOSNI SRBIN!“ U ovome je tajna: Đoković i Beker otkrili šta je podiglo Novaka kada je bilo najteže

Bivši nemački teniser Boris Beker posle boravka u zatvoru je odlučio da o svom iskustvu govori javno. On je u dokumentarnom filmu "Svet protiv Bekera" ispričao mnogo toga o svom životu, a pominje i saradnju sa Novakom Đokovićem.

Najbolji srpski teniser je i sam u filmu govorio o periodu kada mu je Nemac bio trener (2014-2016.)

Beker je tada pomenuo i kado je došlo do preokreta u velikoj trojco, odnosno kako je Novak počeo da pobeđuje Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

– Razgovarali smo. Rekao sam mu da sam previše star da bih te zafrkavao. Postaje lično. Pitam se da li želiš da tvoja majka plače ili njihova- bile su Bekerove reči Srbinu tada:

– Ti si ponosan Srbin. Ti si ponosan porodičan čovek. Učinio bi sve da zaštitiš svoju porodicu. Takav moraš da budeš. To je tvoj stav. Zato što Rafa želi da uradi isto. Zato što Rodžer i Endi žele da urade isto. Žele da zaštite svoje porodice. Dakle, sada izađi i uradi to.

On je pomenuo kako je sada najboji teniser sveta imao svoje „demone“ u tim trenucima.

– Morali smo da savladamo nekoliko unutrašnjih demona o kojima ne mogu da pričam.

Đoković je priznao da su takvi razgovori doveli do toga da upravo njega izabere za trenera.

– Razgovarali smo o svim aktivnostima van terena koje bi mogle da budu povoljne, kao i o drugim koje zapravo odvraćaju pažnju. Pitao me je šta hoću od tenisa i da li sam razjasnio svoje ciljeve, a ja sam rekao da želim da ispišem istoriju i da želim to da uradim s njim. Tako da smo odmah kliknuli – istakao je Nole.

Kecmanović i Ćaćić U POLUFINALU ATP turnira u Eštorilu u dubl konkurenciji

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter