Izvor: KURIR
15.06.2024 u 10:18
0

UŽASNA ORGANIZACIJA EVROPSKOG PRVENSTVA U FUDBALU: Nemci užasni domaćini!

Da nam je neko pričao da će Nemačka biti loš organizator EURO, samo bi se nasmejali. Znajući Nemce - to je nemoguće... Ali situacija na licu mesta nas je, pa blago rečeno, razočarala.

Organizacija početka EURO je katastrofalna. Propusta ima na sve strane. Za početak Minhen, mesto otvaranja Evropskog prvenstva. Akreditacije za novinare nisu ispravno urađene, pa ih čekamo 3-4 dana?! Objašnjenje je da su problem kvačice na slovima ‘ć’, ‘š’, ‘č’… Verovatno prvi put u životu su videli neko pismo koje nije kao njihovo. Da uopšte ne govorimo o sramoti zvanoj kontejner na nekoj njih koja služi za izdavanje akreditacija.

Dan prve utakmice – Fan zona u Minhenu zatvorena zbog previše ljudi. Apsurdno! Mada, i da ste hteli da dođete do Fan zone to bi išlo baš teško.

 

PREMINUO POZNATI FUDBALER: Crna Gora u suzama!

Metro je funkcionisao katastrofalno, ogromne gužve izazvale su kolaps. Ništa bolje nije bilo ni na ulasku na stadion, gde smo takođe uočili dosta manjkavosti.

Potpuno neočekivano za ovako jednog „uglednog domaćina“. A, u Augzburgu trening naše reprezentacije organizovan kao da na tribine dolazi 10 ljudi, a ne nekoliko hiljada. Nemci kao da nisu shvatili šta organizuju i koliko ljudi želi da na bilo koji način bude deo EURO.

Nadamo se da je ovo samo početničko nesnalaženje i da će Nemci u nastavaku pokazati pravo lice domaćina. Veliko takmičenje zahteva daleko veći nivo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter