Izvor: ALO
01.08.2024 u 13:25
0

VELIKI NOVAC: Vlda Srbije dodelila novnčane nagrade Zorani Arunović i Damiru Mikecu

Sjajno...

Vlada Srbije je dodelila novčane nagrade u visini od 200.000 evra u dinarskoj protivvrednosti našim sportistima Damiru Mikecu i Zorani Arunović koji su osvojili zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Takođe, osim njih, nagradu je dobila i Jovana Arunović koja je njihov trener.

OGROMAN SKANDAL I BRUTALNE OPTUŽBE: Bukti rat između srpskog saveza i olimpijskog komiteta

Na današnjoj sednici doneta su rešenja o dodeli nacionalnog sportskog priznanja i novčane nagrade sportistima Ivi Obradović, Miloradu Čaviću i Janku Tipsareviću, koje se dodeljuju sportistima, državljanima Srbije u vidu doživotnog mesečnog novčanog primanja, osvajačima medalja na Olimpijskim igrama, Paraolimpijskim igrama, Šahovskoj olimpijadi, svetskim i evropskim prvenstvima u olimpijskim i paraolimpijskim sportskim disciplinama, ili za sportiste koji su bili nosioci svetskog rekorda u olimpijskim i paraolimpijskim sportskim disciplinama, ili su postali osvajači Dejvis Kup-a ili FED Kup-a Međunarodne teniske federacije sa navršenih 40 godina života.

– Donošenje ovih rešenja su od važnog interesa za razvoj i afirmaciju sporta, bolju motivaciju i pripremu sportista za postizanje što boljih rezultata koji će doprineti afirmaciji naše države, pa je samim tim od velikog značaja i interesa za Srbiju – navodi se u saopštenju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter