Izvor: KURIR
19.08.2024 u 14:50
0

VLAHOVIĆ IGRA ZA PARTIZAN I NOSI CRVENO-BELI DRES: Bizaran snimak srpskog reprezentativca i intervju kakav NIKADA VIŠE neće imati

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović dobio je nesvakidašnji zadatak uoči otvaranja sezone.

Njegov Juventus će u prvom kolu Serije A igrati protiv novog prvoligaša, ekipe Koma u ponedeljak od 20.45 časova u Torinu.

Vlahović je bio gost svetski popularne stranice „433“, a imao je izazov da na pitanja domaćina daje netačne odgovore.

Tako smo od njega mogli da čujemo da igra u veznom redu, da je trenutno fudbaler Partizana, ali i da Juventus ima crveno-bele dresove.

Pogledajte kako je izgledao ovaj neobičan intervju:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 433 (@433)

Podsetimo, Vlahović je na zimu 2022. godine pojačao Juventus u transferu iz Fiorentine vrednom nešto više od 80 miliona evra.

Prošle sezone je imao problem sa povredom, pa zbog toga i nešto manju minutažu, a na 33 nastupa u Seriji A je postigao 16 golova uz tri asistencije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter