Izvor: novashow
13.06.2024 u 17:15
0

„Žao mi Dom Perinjona, bila cela flaša“: Hit snimak – Saša Obradović završio u džakuziju, igrači ga okupali posle titule

Košarkaši Monaka osvojili su titulu prvaka Francuske, a taj uspeh igrači su proslavili sa trenerom Sašom Obradovićem.

Monako je u finalu slavio sa 3-1 u seriji protiv Pariza, koji je u poslednjoj utakmici deklasiran na svom parketu sa 76:115.

FENOMENALNA VEST ZA „DELIJE“: Miloš Teodosić ostaje i naredne sezone!

Mam Žaite i Petr Korneli, košarkaši Monaka, u svlačionici su zajedno uhvatili Obradovića i odneli ga do džakuzija, u koji su ga ubacili sa sve košuljom, pantalonama i cipelama.

Srpski trener je u ruci imao i flašu „Dom Perignona“, poznatog i skupocenog šampanjca, ali to nije spečilo košarkaše da ga okupaju.

„Žao mi Dom Perinjona, bila cela flaša“, prokomentarisao je Obradović ispod snimka na društvenim mrežama.

Monako je ovom titulom spasao sezonu, pošto je prethodno ostao bez plasmana na Fajnal-for Evrolige, jer je u četvrtfinalu poražen od Fenerbahčea sa 3-2 u seriji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter