Izvor: KURIR
11.07.2024 u 11:17
0

ZAŠTO NOVAK SMETA BRITANCIMA ČUVENI HRVAT OTKRIVA: Ma, začepi im usta flasterom!

Nepristojna vimbldonska publika i njihovo užasno ponašanje prema Novaku Đokoviću je nešto o čemu već dva dana pišu svi svetski mediji. U skladu sa tim Kurir je pozvao legendarnog trenera Nikolu Pilića koji nije krio razočaranje i ljutnju zbog tretmana prema najboljem teniseru svih vremena.

– Ja nisam iznenađen. Njima jednostavno smeta da neko ko je bio prvi 420 sedmica ima ličnost i ima harizmu i još ima osećaj za humor. Naravno zna da ceni i respektuje svoje protivnike, mnogo bolje nego neki drugi. Ali neka im malo smeta i što im više smeta to mi je draže – počeo je priču Novakov „teniski otac“ kako je Srbin to sam istakao.

Primetno je da srpski teniser više ne ostaje dužan publici, da im sve češće gestikulira, da ih ućutkuje i da im odgovara. Ranije je Nole ćutao i nije reagovao, ali to sada više nije slučaj. Pilić smatra da je to sve zbog licemerja zapadnog sveta.

GLAVNI RAZLOG NEUSPEHA SRPSKOG FUDBALA: Da li je moguće da je kod nas „ZABRANJENO“ da ovi mladići igraju za reprezentaciju?

– Nemojte zaboraviti da kada je Novak igrao Vimbldon sa Federerom da su oni na njegovu duplu grešku aplaudirali. Nisam ništa iznenađen, jer to je kod njih ne samo u sportu već i u kulturi. Toliko su lagali da ne može više da se laže. Sve obrnuto kažu i to je opšte poznato. Ja sam uvek branio Novaka, jer čovek nije ništa uradio, jedino što igra dobar tenis, a oni su protiv njega. Jednostavno im smeta, došao je neko ko nije po njihovoj meri – jasan je Pilić.

Opšti je utisak da Novak ne dobija ni blizu respekt kakav bi trebalo da ima najbolji igrač u istoriji ovog sporta, a hrvatski trener misli da se to neće uopšte promeniti.

– Taj respekt koji on ima je možda samo 1/3 onoga što bi trebalo da bude. Ja mislim da se to neće promeniti, možda jedino kada prestane da igra, ali i tada je pitanje. Setite se šta su mu radili u Australiji i on je toliko pametan da ćuti, ne kaže ništa i dođe sledeće godine, osvoji i začepi im usta flasterom – zaključio je čuveni Novakov trener.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter