Izvor: SPUTNIK
16.06.2024 u 08:40
0

ZLATANOVA MOĆNA PORUKA SRBIJI: Na Evropskom prvenstvu njegov tim mora da ima disciplinu!

Zlatan Ibrahimović, legendarni fudbaler, poručio je nedavno selektoru Srbije Draganu Stojkoviću da na Evropskom prvenstvu njegov tim mora da ima disciplinu. Da li je mislio na „italijanski recept“?

Naime, selektor Italije Lućano Spaleti uveo je neke veoma ozbiljne metode i ograničenja u kamp italijanske reprezentacije.
Fudbaleri Italije neće moći da igraju plejstejšn, neće smeti da ostaju dugo budni, zabranjeno im je da koriste slušalice, a čak i na stolu za masažu neće imati pravo da koriste telefone.
Ove zabrane podsećaju na nekadašnju disciplinu u ekipama, a ujedno i šalju poruku igračima da je Spaleti glavni.
Kada je Zlatan Ibrahimović nedavno poručio Piksiju da je disciplina u ekipi najvažnija, verovatno je delom mislio i na ovakve stvari.
Sada samo preostaje da se vidi da li će ga poslušati.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter