Izvor: ALO
16.06.2024 u 10:02
2

ALBANCI SE NE ZAUSTAVLJAJU UNAKAZILI SU SRPSKU ZASTAVU : Provokacijama nema kraja,hoće li nemačke vlasti konačno reagovati? (VIDEO)

Skandal za skandalom.

 

 

 

@rtvbesa🇦🇱 🇦🇱 🇦🇱

♬ orijinal ses – Televizioni Besa

 

 

Poznato je da je Albancima mrsko sve što je srpsko, pa zbog toga nije čudno što su u Nemačku na Evropsko prvenstvo otputovali kako bi provocirali.

Širom Dortmunda, gde je njihova reprezentacija smeštena, mogle su da se vide terorističke i antisrpske poruke. Tako je isplivao još jedan skandalozni snimak na kome se vidi da grupa Albanaca iz čista mira ulaže dodatni napor kako bi sa jedne žice skinula srpsku zastavu.
Na mestu gde se dogodio ovaj gnusni čin su okačene zastave svih reprezentacija učesnika na EP, ali naravno da je Albancima zasmetala baš srpska, koju su oteli i vrlo verovatno negde spalili.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ALBANCI SE NE ZAUSTAVLJAJU UNAKAZILI SU SRPSKU ZASTAVU : Provokacijama nema kraja,hoće li nemačke vlasti konačno reagovati? (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter