Izvor: 24SEDAM
28.10.2024 u 22:50
0

ZLATNA LOPTA SPEKTAKL U PARIZU: Jamalu „Kopa trofej“, Real i Mbape dobili nagrade, ali nema ko da ih primi (FOTO)

Bojkot Reala je bacio senku na fudbalski spektakl u Parizu

Pred nama je dodela Zlatne lopte za 2024. godinu. Ceremonija se održava u Parizu i sve u organizaciji „Frans fudbala“. Prvi put od 2003. godine u konkurenciji za glavnu nagradu nema ni Lionela Mesija ni Kristijana Ronalda.

Ovo je 68. dodela prestižne nagrade.

Dešavanja iz „grada svetlosti“ pratite uživo na našem portalu u tekstualnom prenosu, kao i na Premiumu 2 TV Arena sport.

Blog uživo:

 

21.59 – U toku je podsećanje na još jednog legendarnog Holanđanina, Johana Krojfa. Kratak film iz karijere fudbalera, ali i trenera.

Dodatno skraćen spisak za Zlatnu loptu

21.57– Nagradu Zlatna lopta neće osvojiti ni Lautaro Martinez, Kilijan Mbape i Erling Haland. Oni su na sedmom, šestom i petom mestu u izboru za najboljeg fudbalera.

21.53 – Nagrada „Sokrates“ za humanitarni rad pripada Dženifer Ermoso, reprezentativka Španije. Sada igra u Meksiku, za Tigres. Nagrada za sve što je uradila u godinama unazad.

21.40 – Nagrada za najboljeg golmana „Lav Jašin“ biće dodeljena iz ruku napadača Argentine  i Intera Lautara Martineza. Reč je o prvaku Italije i sveta.

Dobitnik je (ponovo) Emilijano Martinez, takođe Argentinac, član Aston Vile. Ispred je Maika Menjona, Đanluiđija Donarume, Unaija Simona i Andreja Lunjina.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter