Izvor: novosti
07.09.2024 u 13:01
0

ZVEZDA ČASTI NAVIJAČE: Besplatan ulaz na utakmicu protiv Napretka

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je ove subote da će biti besplatan ulaz za sve navijače na utakmicu protiv Napretka 14. septembra.

Kako se navodi u saopštenju crveno-belih povod za bespatan ulaz biće proslava 61. rođendana stadiona „Rajko Mitić“.

– Biće to prava prilika da svi zvezdaši pozdrave i nova pojačanja. Crveno-beli dres je po drugi put zadužio ljubimac navijača Nemanja Radonjić, dok je veliki zvezdaš Rade Krunić ispunio dečački san dolaskom u klub, ali i veliku želju svih navijača. Dobrodošlicu će svi prisutni moći de požele i Silasu, koji je izabrao da karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi – prenosi klupski sajt.

Iz Zvezde podsećaju da je nedavni plasman u Ligu šampiona još jedan od razloga da navijači dođu na stadion u što većem broju i podrže fudbalere pred utakmicu protiv Benfike.

– Uspešan period je iza Zvezde, a razlog za slavlje je i plasman u Ligu šampiona, te je meč protiv Napretka izuzetna prilika da pružimo vetar u leđa igračima i podržimo ih pred prvu utakmicu u najkvalitetnijem evropskom takmičenju koju će odigrati protiv Benfike – stoji u saopštenju aktuelnog šampiona Srbije.

Zvezda se nalazi na prvom mestu u Superlige Srbije, ima 16 bodova i utakmicu manje. Napredak je na devetoj poziciji sa osam bodova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter