Izvor: 24sedam.rs
16.08.2024 u 21:02
0

ZVEZDA POZVALA NA DRUŽENJE: Košarkaši sa navijačima na Kalemegdanu

Majk Daum, Kodi Miler Mekintajer, Nemanja Nedović Rokas Gedraitis i Andrej Kostić obradovali Zvezdaše na Kališu

Zvezda je pozvala, a kada Zvezda pozove onda ni tropske vrućine koje ovih dana prže Beograd ne mogu da budu prepreka Delijama da se na taj poziv odazovu.

ZVEZDA OSTAJE BEZ IGRAČA: Ovaj fudbaler je napustio crveno-beli tabor

U petak je na Malom Kalemegdanu srpski i regionalni šampion organizovao druženje sa navijačima, koji su u zavidnom broju došli na beogradsku tvrđavu kako bi od Nemanje Nedovića, Rokasa Gedraitisa, Kodija Milera Mekintajera, Majka Dauma i mladog Andreja Kostića dobili sliku ili autogram za uspomenu.

– Dolazak Zvezdinih prvotimaca izazvao je ogromno oduševljenje i veliku pažnju pristalica crveno-belih, i naših kupaca sezonskih karata kojih će i ove sezone biti u velikim broju – objavila je Zvezda na zvaničnom sajtu i dodala:

– Košarkaši Crvene zvezde počinju pripreme u ponedeljak 19.08.2024. godine kada će obaviti testiranja i otputovati u Staru Pazovu na prvi deo priprema za novu sezonu koja za crveno-bele startuje 22.09. utakmicom u Dubaiju. Klub će se tokom sledeće nedelje oglasiti i sa planom priprema i odigravanja prijateljskih utakmica pred start nove sezone – objavili su crveno-beli, uz „zahvalnost svim Zvezdašima koji su danas bili na Kališu i ulepšali događaj, ali pre svega upriličili sjajnu dobrodošlicu novim prvotimcima crveno-belih“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter