Izvor: NOVA
01.02.2024 u 18:32
0

ZVEZDA PRODALA JOŠ JEDNOG SVOG BISERA: Velika nada crveno-belih otišla u Italiju

Stefan Mitrović, mladi fudbaler Crvene zvezde, napustio je Marakanu i potpisao za italijansku Veronu.

Mitrović je u ekipu iz „Ljutice Bogdana“ stigao u julu 2022. godine iz Radničkog iz Niša i na 56 utakmica postigao je devet golova uz tri assitencije.

Ipak, sjajne partije koje su mu donele i poziv u reprezentaeciju Srbije nije ponovio i početkom sezone 2023/2024, gde je na devet mečeva postigao samo jedan gol, a iz tima ga je gotovo u potpunosti istisnuo Vladimir Lučić.

Tu informaciju potvrdila je Crvena zvezda:

Mitrović je treći mladi fudbaler Zvezde koji napušta klub nakon Koste Nedeljkovića (potpisao za Aston Vilu) i Jovana Mijatovića, koji će po svemu sudeći karijeru nastaviti u Njujork Sitiju, timu koji posluje u okviru Siti grupe, inače vlasnika Mančester sitija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter