Izvor: TANJUG
01.02.2024 u 20:46
0

PREDSNOST DOMAĆEG TERENA, CRVENA ZVEZDA BARSELONA: Probaćemo da pobedimo Barselonu uz naše navijače i punu Arenu

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić rekao je danas da će njegova ekipa pokušato da uz navijače i punu Arenu pobedi Barselonu u 25. kolu Evrolige.

ZVEZDA PRODALA JOŠ JEDNOG SVOG BISERA: Velika nada crveno-belih otišla u Italiju

„Mi ćemo dati sve od sebe da završimo ‘duplu nedelju’ sa pozitivnim skorom, imamo iza sebe nekoliko dobrih utakmica i dobrih igara, probaćemo uz naše navijače i punu halu da ostvarimo drugu pobedu“, rekao je Lazić. Podsetio se Lazić da je meč dva kluba u Barseloni rešen u poslednjem minutu.

„Jeste rešen u poslednjem minutu, ali smo tokom većeg dela jurili zaostatak, u drugom poluvremenu smo smanjili prednost i ušli u neizvesnu završnicu, koju su oni dobili. Ali dosta toga smo naučili i izvukli iz toga na prethodnim sastancima i sigurno da ćemo spremno izaći i probaćemo da smanjimo greške i prazan hod“, dodao je Lazić.

Istakao jeda je ekipa puna samopouzdanja posle pobeda nad Partizanom i Valensijom. „U dobrom smo ritmu, pored pobeda smo odigrali dobro, nastavićemo u tom ritmu i sutra i siguran sam da će to biti dovoljno za pobedu“, zaključio je Lazić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter