Izvor: yahoo news
14.06.2024 u 19:06
0

AMERIKANCI ČUPAJU KOSU TAKER KARLSON SA „PUTINOVIM MOZGOM“: Objavljen intervju čuvenog novinara sa najvećim ruskim milsiocem Aleksandrom Duginom

Taker Karlson je intervjuisao ruskog filozofa čije su ideje, kako se sam hvali, „toliko opasne” da „Amazon neće prodati njegove knjige”.

„Aleksandar Dugin je najpoznatiji politički filozof u Rusiji“, napisao je Karlson u najavi  intervjua koji je podelio u ponedeljak kasno na iksu sa čovekom koga su neki prozvali „Putinov mozak“ .

BIŠI OBAVEŠTAJAC TVRDI: Zapad treba da prihvati Putinovu šansu za mir posle će biti skuplje

 

Najavljući Aleksandra Dugina, Karlson je nastavio da naglašava da je „ukrajinska vlada ubila njegovu ćerku“, misleći na Dariju Duginu, koja je krenula stopama svog oca i navijala za napade na Ukrajinu sve dok nije ubijena u eksploziji automobila bombe u blizini Moskve u avgustu. 2022.

„Njegove knjige je zabranila Bajdenova administracija u Sjedinjenim Državama. Ne možete ih kupiti na Amazonu“, naglasio je Karlson uoči intervjua.

Karlson je tvrdio još u oktobru da je potvrdio sa Amazonom da je Dugin „zabranjen“.

Karlson je otvorio intervju pitajući Dugina šta on misli da je pošlo po zlu sa zemljama engleskog govornog područja, što je  Dugin odgovorio time i  o tome kako je „anglosaksonski svet“ u velikoj meri odgovoran za liberalizam i ono što je opisao kao napuštanje ljudskog identiteta u korist stvari poput transrodnosti.

„Ovo što opisujete se očigledno dešava i to je užasno“, rekao je Karlson, pre nego što je nakratko sažalio Dugina zbog „samoopisanih liberala“ koji su ga otkazali zabranom njegove knjige.

Dugin je  predložio da holivudski filmovi poput Matriksa i Terminatora daju dobru predstavu o tome šta će se dogoditi čovečanstvu u budućnosti nakon što liberalizam završi svojim tokom.

„Nemate svetlu, tradicionalnu budućnost opisanu u filmovima“, rekao je on. „Ne znam nijedan film budućnosti, na Zapadu, snimljen o povratku tradicionalnom životu, prosperitetu, porodicama sa više dece.

„Nemamo drugu opciju. Ili Matriks, ili veštačka inteligencija, ili nešto ili Terminator“, rekao je on.

Ali prema Duginu, ima dobrih vesti!

Jedan čovek može da spase svet od pretvaranja u Terminatora: Vladimir Putin. „Putin je tradicionalni lider“, rekao je on, opisujući ruskog predsednika kao „nekog sa nuklearnim oružjem [ko] snažno brani tradicionalne vrednosti“.

Dugin govorio, pre nego što je primetio „veoma ozbiljnu“ mržnju koju Zapad gaji prema Putinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter