Izvor: BSC happy portal
29.06.2023 u 15:47
0

GROTESKA NEVIĐENIH RAZMERA: Bajden opet pobrljavio, svet mu se smeje, ovog puta je spomenuo PUTINA i Irak (VIDEO)

Lapsusi nisu ništa neuobičajeno za osamdesetogodišnjeg američkog predsednika.

Američki predsednik Džo Bajden je ponovo pogrešio i u obraćanju novinarima je rekao da ruski lider Vladimir Putin „gubi rat u Iraku“, misleći na Ukrajinu.

BAJDEN NA APARATIMA: Godine čine svoje, novinari primetili nešto neobično, a lekari krili da je bolestan

Bajden je u razgovoru sa novinarima neposredno pre izlaska iz Bele kuće na putu ka Čikagu odgovarao na pitanje da li je Putin oslabljen kratkom pobunom privatne kompanije „Vagner“.

– Teško je to reći, ali je jasno da gubi rat u Iraku i kod kuće – rekao je Bajden.

Bajden je napravio istu grešku tokom prijema kampanje u Merilendu u utorak uveče, nazivajući Ukrajinu Irakom. Dakle dva puta uza 24 sata.

– Da vam je neko rekao — a ni moje osoblje nije bilo tako sigurno — da ćemo uspeti da okupimo celu Evropu u napadu na Irak i nateramo NATO da bude potpuno ujedinjen, mislim da bi vam rekli da je to malo verovatno. Jedina stvar na koju je Putin računao je da će moći da podeli NATO – rekao je Bajden.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter