Izvor: INFORMER
23.06.2024 u 19:43
1

BEŽIVOTNA TELA LEŽE NA ULICAMA: Potresni snimci iz Rusije (VIDEO)

Dvojica terorista koja su napala crkvu i stanicu policije u Mahačkali ubijena su tokom razmene vatre sa snagama bezbednosti!

– Eliminisana su dva militanta i nastavlja se rad snaga bezbednosti – saopštilo je republičko ministarstvo unutrašnjih poslova.

Na uznemirujućim snimcima iz Mahačkale vide se tela militanata koja leže na ulici između policijskih vozila.

 

Jedan terorista je navodno uhvaćen živ.

 

Grupa napadača, podsetimo, otvorila je oko 18 sati po tamošnjem vremenu vatru na pravoslavnu crkvu i sinagogu u Derbentu i crkvu i stanicu policije u Mahačkali. Telegram kanal MASH navodi da su u napadima dva policajca poginula dok je više povređeno.

Teroristi su prilikom napada na pravoslavnu crkvu u Derbentu ubili sveštenika dok je u napadu na crkvu u Mahačkali ubijen radnik obezbeđenja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BEŽIVOTNA TELA LEŽE NA ULICAMA: Potresni snimci iz Rusije (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter