Izvor: Alo
15.06.2024 u 09:39
0

BILA SAM UVERENA U NJEGOVU NEVINOST: Oglasila se žena monstruma koji je šrafcigerom presudio maloj Vasiliki!

Navela je i da više ne želi da ima ništa sa svojim mužem

Žena osumnjičenog za ubistvo devojčice (11) u Grčkoj u šoku je nakon hapšenja supruga, koji je ranije osuđivan zbog silovanja maloletnog lica.

PUTIN OBJASNIO! PORUKA IZ MOSKVE: Ispunite dva uslova i počinju pregovori!

Ističe da su za slučaj silovanja maloletnice iz 2017. godine svi u selu, uključujući i nju, verovali da je nevin, ali da nakon ovog zločina „može da crkne u zatvoru“.

Govoreći za medije o tome što im je neko zapalio kuću uoči sahrane male Vasiliki, kaže da je sreća što u tom trenutku u kući nisu bila deca.

„Moja mama mi je javila da je kuća zapaljena. Zvala me je posle sahrane odmah. Ne znam ni ko je ni kad to uradio. Navodno su dvojica bila tamo i zapalila je. Ceo prednji deo kuće je uništen“, kaže žena osumnjičenog.

Dodaje da sada ne zna gde će ona i deca ubuduće živeti i priznaje da je ranije napustila selo jer je strahovala od osvete zbog Vasilikinog ubistva.

Navela je i da više ne želi da ima ništa sa svojim mužem.

„Koji čovek bi želeo da bude u vezi sa njim? Mnogi mene optužuju, možda su i upravu, govorili su da sam luda. Da, naravno da sam znala za to silovanje 2017. godine, jer je protiv njega podignut optužnica, bila je i presuda, ali sam i ja, kao i svi u selu, verovala da je nevin“, rekla je žena osumnjičenog.

Ističe da je više puta tada bila razgovarala sa advokatom svoga muža, koji je izdejstvovao da bude pušten na slobodu do odluke Apelacionog suda. Prethodno mu je kazna bila smanjena sa 18 na devet godina zatvora.

„Na slobodi je čekao odluku Apelacionog suda, bila sam uverena u njegovu nevinost… Nijedno dete ne bi smelo da doživi ono što je mala Vasilika. Julija (majka ubijene devojčice) i ja smo sestre, od detinjstva smo nerazdvojne. Ja je i dalje smatram sestrom i uvek ću. Volela bih da sam uz nju, da ne prolazi sama ovo sve“, rekla je supruga osumnjičenog za ubistvo Vasilike.

„Mog muža ne želim da vidim, nadam se da će da crkne u zatvoru. Za mene više ne postoji. Samo kad čujem ‘tvoj muž’ poludim od besa. Rekla sam već starijoj deci da za njih otac više ne postoji. Da je mrtav zbog ovoga što je uradio našoj Vaski“, rekla je žena, prenosi Protothema.

Podsetimo, mala Vasilika nestala je u nedelju uveče, a roditelji su tokom noći između nedelje i ponedeljka prijavili nestanak i aktiviran je Amber alert. Devojčica je sa ubodnim ranama pronađena mrtva u jednoj njivi u ponedeljak. A policija je ubrzo uhapsila njenog rođaka (37), zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Naime, sigurnosne kamere su snimile kako devojčice oko 20 časova u nedelju ulazi u njegov automobil i od tad joj se izgubio svaki trag. Osumnjičeni je na saslušanju priznao da je u nedelju sreo Vasiliku u pekari i da joj je predložio da se vide, jer je nameravao da ima seksualne odnose u vozilu.

Međutim, kada je uveče to devojčici predložio i krenuo prema njoj, ona je počela da se brani i zapretila je da će sve reći roditeljima. Tada je on, kako je sam priznao, zgrabio šrafciger i detetu naneo brojne povrede po vratu i leđima. Malu Vasiliku je šrafcigerom ubo pravo u srce.

Beživotno telo devojčice je potom bacio na njivu i otišao kući. Ujutru je navodno otišao i na posao, a Vasilikine roditelje, koji su verovali da im je ćerkica oteta, je sve vreme tešio. Čak je i na društvenim mrežama objavljivao apele da se Vasilika pronađe.

Inače, on je 2017. godine bio osuđen zbog silovanja 14-godišnje devojčice, navodno rođake Vasilikinog oca, ali je pušten iz zatvora dok se čekala odluka Apelacionog suda. Upravo je na ovaj slučaj mislila njegova supruga kada je govorila da je mislila da joj je muž nevin.

Podsetimo, mala Vasilika sahranjena je u sredu u rodnom selu, a na večni počinak ispratilo ju je više stotina ljudi. Njeni drugari i nastavnici nisu mogli da zadrže suze, a nastavnica se od nje oprostila potresnim rečima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter