Izvor: INFORMER
14.06.2024 u 12:56
0

PUTIN OBJASNIO! PORUKA IZ MOSKVE: Ispunite dva uslova i počinju pregovori!

Predsednik Rusije Vladimir Putin otkrio je dva uslova koji Ukrajina mora da ispuni kako bi počela pregovore.

– Naši uslovi za početak takvog razgovora su jednostavni i svode se na sledeće… – ukrajinske trupe moraju biti potpuno povučene iz Donjecke, Luganske Narodne Republike, Hersonske i Zaporoške oblasti, sa čitave teritorije ovih regioni – rekao je on.

On je dodao i da bi drugi uslov za pregovore trebalo da bude izjava Kijeva da se odriče namera da uđe u NATO.

 Čim se u Kijevu izjasne da su spremni na takvu odluku i započnu pravo povlačenje trupa iz ovih regiona, a takođe i zvanično obaveste o odustajanju od planova za ulazak u NATO, naša strana će odmah, bukvalno u istom trenutku slediti naređenje o prekidu vatre i otpočećemo pregovore – rekao je Putin.

Predsednik je naglasio da Rusija danas pravi još jedan pravi mirovni predlog, ali ako Zapad i Kijev odbiju, to će postati njihova odgovornost za krvoproliće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter