Izvor: Kurir
23.07.2024 u 22:34
0

BIO SAM PRISILJEN DA PRIMIM METAK ZA DEMOKRATIJU: Prva reakcija Trampa pošto je direktorka Tajne službe podnela ostavku

Šefica američke Tajne službe Kimberli Čitl podnela je ostavku nakon što se agencija našla pod oštrim kritikama jer nije sprečila napadača da rani bivšeg predsednika Donalda Trumpa tokom predizbornog skupa, objavio je ranije danas američki predsednik Džo Bajden.

Tajna služba, koja je odgovorna za zaštitu sadašnjih i bivših predsednika SAD-a, suočava se s krizom nakon što je naoružani muškarac uspeo da puca na Trampa s krova na skupu na otvorenom u Pensilvaniji 13. jula.

OD HARIS SE OČEKUJE VEOMA ZANIMLJIVA DEBATA: Kako će izgledati kampanja u SAD?

O smeni šefice Tajne službe se na svojoj društvenoj mreži Truth social oglasio se i Donald Tramp. Sve je prokomentisao s dve rečenice.

„Bajden/Haris administracija me nije zaštitila na ispravan način i bio sam prisiljen da primim metak za demokratiju. BILA MI JE VELIKA ČAST DA TO UČINIM“, napisao je Tramp.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter