Izvor: Novosti
09.04.2022 u 09:38
0

Britanska kraljica neće prisustvovati službi uoči Uskrsa

Britanska kraljica Elizabeta koja ima probleme s kretanjem neće prisustvovati godišnjoj službi sledeće nedelje tokom koje monarh obično deli novčiće penzionerima, što je tradicija uoči Uskrsa.

RAKETA KRIJE TAJNU NAPADA NA KRAMATORSK Iz Moskve tvrde da pravac projektila ukazuje da je ispaljen sa teritorije POD KONTROLOM UKRAJINSKIH SNAGA!

Kraljicu Elizabetu, koja kasnije ovog meseca puni 96 godina, predstavljaće u četvrtak na službi u kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindžor njen sin i prestolonaslednik princ Čarls i njegova supruga Kamila, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Izvor iz palate je rekao da kraljica nije u stanju da prisustvuje službi, ali da ne želi da njeno odsustvo umanji važnost tog događaja.

Britanska kraljica je bila prinuđena da prekine angažmane otkako je provela u bolnici jednu noć zbog bolesti u oktobru, nakon čega su joj lekari rekli da je potrebno da odmara.

Ona se u martu prvi put pojavila u javnosti posle pet meseci da bi se pridružila kraljevskoj porodici i drugim zvaničnicima na komemoraciji u čast njenog supruga princa Filipa, koji je preminuo prošle godine.

Kraljica je tada hodala uz pomoć štapa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter