Izvor: tanjug
22.07.2022 u 09:06
0

BRITANSKI OBAVEŠTAJCI IZNELI NOVE DETALJE SA UKRAJINSKOG FRONTA! Rusija nema rakete za podršku kopnenoj ofanzivi

Ministarstvo odbrane Velike Britanije saopštilo je da veruje da Rusija nema dovoljno raketa potrebnih za kopnenu ofanzivu u Ukrajini, čak i dok napreduje na Kramatorsk i Seversk, prenosi Gardijan.

ZLATO POD SANKCIJAMA! Velika Britanija prestaje da uvozi ugalj i naftu iz Rusije!

Britanski obaveštajci su danas u svom dnevnom izveštaju na Tviteru naveli da u Donbasu, na istoku zemlje, ukrajinske snage nastavljaju da odbijaju pokušaje Rusije da zauzme elektranu Vuhlerska i da ruska artiljerija ostaje fokusirana na oblasti oko gradova Kramatorsk i Seversk.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rusija je povećala upotrebu raketa protivvazdušne odbrane za podršku kopnenim napadima, zbog kritičnog nedostatka namenskih raketa , saopštilo je ministarstvo, prenosi britanski list.

Navodi se i da su ruske snage rasporedile strateške sisteme protivvazdušne odbrane S-300 i S-400, konstruisane da obaraju avione i rakete na velikim daljinama, u blizini Ukrajine još na početku invazije.

– Postoji velika šansa da ovo oružje promaši predviđene mete i izazove civilne žrtve jer projektili nisu optimizovani za ovu ulogu, a njihove posade imaju malo obuke za takve misije – naglasilo je britansko ministarstvo. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter