Izvor: Novosti
22.07.2022 u 09:43
0

NOVI PROBLEMI ZA SOCIJALDEMOKRATE I ŠOLCA: Policija pokrenula istragu o upotrebi droge za silovanje na letnjoj zabavi

Nemačka policija pokrenula je istragu o upotrebi droge za silovanje na letnjoj zabavi koju su organizovale Socijaldemokrate (SPD) pre dve nedelje.

ŠOLC TRAŽI ALTERNATIVU ZA RUSKI GAS! Pretnja od nestašice nadviće se nad Nemačku naredne dve zime

Policija u glavnom gradu Nemačke potvrdila je u četvrtak da istražuje sedam slučajeva nanošenja opasnih telesnih povreda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nakon događaja koji je organizovala poslanička grupa SPD 6. jula, 14 ljudi je prijavilo da se loše oseća i da ima gubitak pamćenja. Međutim, neki slučajevi nisu mogli biti dokazani, saopštila je policija.

Istražitelji analiziraju foto i video materijal i ispituju oštećene i druge goste i zaposlene. Kako je saopštila policija, istraga je do sada bila usmerena na jednu neidentifikovanu osobu.

Navodna 21-godišnja žrtva podnela je policijski izveštaj nakon incidenta i pregledana je u bolnici. Doživela je mučninu, vrtoglavicu i gubitak pamćenja. Tokom događaja nije konzumirala alkohol.

Stranka je u sredu uveče poslala mejl zabavljačima u kojem osuđuje „stravičan čin“ i izražava nadu da će odgovorni biti pronađeni i kažnjeni.

Tradicionalnoj letnjoj zabavi prisustvovalo je oko hiljadu ljudi, uključujući članove parlamenta i kancelara Olafa Šolca. Bio je to događaj na koji su mogle doći samo pozvane osobe.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter