Izvor: Happy BSC
03.04.2022 u 15:02
0

BRUKA NA AMERIČKOJ TELEVIZIJI! Kada je Zelenski krenuo da priča o NACISTIMA AZOVA, program je PREKINUT, izbio je HAOS u studiju (VIDEO)

Specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini danas je ušla u 39. dan.

Moguće je da će nastavak pregovora između Rusije i Ukrajine da se nastavi sastankom Putina i Zelenskog u Istanbulu ili Ankari.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ipak, dan za nama obeležio je skandal, tačnije cenzurisanje izjave predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog o „Azov“-u.

Naime, novinar FOX-a Bret Bajer upitao je predsjednika Ukrajine Zelenskog o pucanju pripadnika bataljona Azov na ruske zarobljenike.

Ovaj segment emisije ne može da se vidi na reemitovanju na televiziji Foks njuz jer je izrezan.

Pogledajte sporni detalj emisije, koji je postao pravi viral na društvenim mrežama:

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter