Izvor: KURIR
14.06.2024 u 09:37
3

CIRKUS ZBOG BAJDENA: Predsednik SAD odlutao na samitu G7 u Italiji, drugi lideri počeli da ga prate

Američki predsednik Džo Bajden odlutao je tokom ceremonije otvaranja G7 u Italiji i premijerka zemlje domaćina Đorđa Meloni bila je primorana da ga povuče nazad ka grupi lidera!

Bajden, koji ima 81 godinu, odlutao je sa mesta odakle su lideri najbogatijih svetskih ekonomija posmatrali padobrance. Na snimku deluje da je Bajden propustio akciju koja se dešavala ispred njega dok se okrenuo nekoliko koraka od svojih kolega.

JAPAN ŠOKIRAO IZJAVOM:Teći svetski rat može izazvati dozvola SAD-a za napade na Rusiju!

 

Meloni je odmah prišla Bajdenu i pozvala ga da se ponovo pridruži grupi. Ostatak lidera se tada nespretno okupio oko Bajdena radi fotografije zbog čega je predsednik navukao svoje avijatičarske naočare za sunce.

Scena je usijala društvene mreže, međutim, viši zamenik sekretara za medije Bele kuće Endrju Bejts branio je Bajdena.

– Predsednik čestita jednom od padobranaca i podiže palac – napisao je Bejts na svom nalogu na društvenoj mreži X.

Putovanje na samit G7 je druga Bajdenova poseta Evropi za isto toliko nedelja pošto je prošle nedelje posetio Francusku kako bi učestvovao u obeležavanju 80. godišnjice Dana D.

Bajden je nedavno, podsetimo, snimljen kako nepomično stoji na proslavi u Beloj kući dok ljudi oko njega, uključujući potpredsednicu Kamalu Haris i druge zvaničnike, tapšu i igraju na koncertu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “CIRKUS ZBOG BAJDENA: Predsednik SAD odlutao na samitu G7 u Italiji, drugi lideri počeli da ga prate”

  1. Neka mu promene baterije ,a možda se pokvario džojstik ili tastatura operateru,.Roboti nisu još uvek usavršeni. Samo da ne kažu da mu Rusi ometaju signal,pa zato gubi koordinate na terenu i baguje u nekim bitnim momentima.

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter