Izvor: KURIR
30.06.2024 u 12:05
0

„DEMOKRATE U PANICI, KAMALA NA STENDBAJU“: Bajdenovo odustajanje od reizbora otvorilo bi joj put da postane PRVA PREDSEDNICA SAD

Američki mediji bave se mogućnošću da potpredsednica Kamala Haris postane kandidatkinja Demokratske partije za Belu kuću nakon "posrtanja" predsednika Džoa Bajdena u predizbornoj debati sa Donaldom Trampom, republikanskim kandidatom i bivšim šefom države.

USA tudej u tekstu pod nazivom „Kamala Haris na stendbaju dok demokrate upadaju u panični mod“ navodi da se u stranci čuju glasovi da Bajden treba da se skloni sa strane i izađe iz izborne trke svega nekoliko nedelja pre Demokratske nacionalne konvencije koja zvanično proglašava predsedničkog kandidata.

Navodi se da se u Demokratskoj partiji pitaju i da li bi Haris, nekadašnja tužiteljka, bila odgovarajući izbor ukoliko bi joj bila predata stranačka baklja da u novembru izađe na crtu Trampu.

 

POTOP U ŠVAJCARSKOJ! Nekoliko ljudi nestalo nakon obilnih kiša, reka odnela most, kantonalna policija naredila EVAKUACIJU

Ovaj američki medij navodi da ukoliko 81-godišnhttps://happytv.rs/svet/potop-u-svajcarskoj-nekoliko-ljudi-nestalo-nakon-obilnih-kisa-reka-odnela-most-kantonalna-policija-naredila-evakuaciju/755100/ji Bajden odgovori na pozive demokrata i odustane od reizbora, to bi otvorilo put njegovoj 58-godišnjoj potpredsednici da postane prva žena i prva osoba koja nije bele puti koja će stane na čelo Amerike.

Za to bi joj pre svega bili potrebni glasovi delegata na nacionalnoj konvenciji, čiju je većinsku podršku Bajden odavno obezbedio na unutarstranačkim izborima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter