Izvor: Kurir
09.09.2024 u 15:56
0

DEVOJKA PREMINULA TOKOM OPERACIJE: Rođaci upali u bolnicu i mlatili sve redom (VIDEO)

Krv kaple po podu, lekari se zabarikidirali.

Posle smrti dvadesettrogodišnje devojke Nataše Puljeze u italijanskom gradu Fođa, koja jepreminula u bolnici tokom operacije, njeni rođaci i prijatelji upali su u objekat i napali lekare i medicinske sestre.

Zdravstveni radnici su morali da se zabarikadiraju u ordinaciji, a na snimku se vide kapi krvi koje su padale po podu sobe.

U jednom trenutku su čak nameštajem zabarikadirali vrata, kako bi sprečili rođake i prijatelje preminule devojke da upadnu.

U bolnicu je navodno upalo gotovo 50 ljudi, ogorčenih zbog smrti mlade Nataše.

Hirurg je zadobio nekoliko udaraca u lice, dok je jednom doktoru slomljena ruka.

Tužilaštvo u Fođi odlučilo je da otvori dve istrage o ozbiljnoj epizodi. Prvi zbog smrti Nataše Puljeze, a drugi zbog napada medicinskog tima. Policija je identifikovala sve prisutne.

Devojka je preminula tokom operacije od povreda koje jedoživela u saobraćajnoj nesreći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter