Izvor: INFORMER
15.06.2024 u 15:17
0

FRANCUSKI FRONT GORI! ANARHIJA NA ULICAMA PARIZA: Haos u zemlji nakon pobede Marin Le Pen u Evropskom parlamentu!

Očekuje se oko 150 protesta širom Francuske, uključujući demonstracije u Parizu, Marseju, Tuluzu i Lionu, prenosi Rojters. U nekim gradovima, poput Liona, protesti su počeli u petak, a na čelu demonstranta bili su pripadnici Antife i ekstremnih levičarskih pokreta.


Policija je saopštila da se očekuje da će 350.000 ljudi učestvovati na protestima i da je mobilisano 21.000 policajaca nakon što su sindikati, studentske grupe i grupe za ljudska prava pozvale na skupove da se suprotstave politici RN-a uoči predstojećih izbora za francuski parlament.Predsednik Emanuel Makron raspisao je vanredne parlamentarne izbore, koji će se održati u dva kruga 30. juna i 7. jula, nakon što je njegova stranka Preporod ostvarila loš rezultat na izborima za Evropski parlament.

PUTIN OKREĆE MILIONE: Biznis sa ovom evropskom državom ponovo cveta!

Nacionalno okupljanje osvojilo je 31,47 odsto glasova na izborima za EP, dok je Preporod osvojio 14,56 odsto glasova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter