Izvor: alo
14.06.2024 u 21:27
0

GLUPI STE KAO OVAJ STO: Putina razbesnelo novinarsko pitanje evo i koje, ruski lider sve objasnio(VIDEO)

Putin je u četvrtak odgovarao na pitanja međunarodnih novinara i bio vidno iznerviran kad ga je novinar pitao da li Rusija planira da napadne NATO.

„Da li ste poludeli? Jeste li glupi kao ovaj sto? Ko je to izmislio?! To je glupost, razumete li? To je gomila gluposti“, rekao je Putin na konferenciji za štampu na marginama foruma u Sankt Peterburgu.

 

PUTIN ĆE RAZMILSITI O DALJIM KORACIMA: U zoni SVO 700.000 ruskih vojnika Vojnici na harkovskom pravcu časno ispunjavaju zadatke

Prema ruskoj novinskoj agenciji TASS, on je umanjio značaj pitanja o nuklearnim pretnjama Rusije, koje Moskva upućuje još od invazije na Ukrajinu 2022. godine.

„Znate, oni stalno pokušavaju da nas optuže da mašemo nekim nuklearnim sabljama“, rekao je Putin.

Obrativši se novinaru Rojtersa koji je pitao kada bi Rusija mogla da razmotri upotrebu nuklearnog oružja u Ukrajini, nastavio je: „Ali, jesam li ja postavio pitanje o mogućnosti upotrebe nuklearnog oružja? Ti si“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter