Izvor: Sputnik
13.08.2024 u 09:10
0

ILON MASK INTERVJUISAO TRAMPA: Ceo intervju na engleskom jeziku možete odslušati ovde ( AUDIO)

Američki preduzetnik i milijarder Ilon Mask noćas je preko društveno mreže Iks, koja je u njegovom vlasništvu, uživo intervjuisao kandidata republikanaca za predsednika SAD Donalda Trampa

Američki preduzetnik i milijarder Ilon Mask noćas je preko društveno mreže Iks, koja je u njegovom vlasništvu, uživo intervjuisao kandidata republikanaca za predsednika SAD Donalda Trampa. Mask je rekao da je zbog masovnog sajber napada razgovor, koji je trajao oko dva sata, kasnio 40 minuta. Intervu je, navodi Mask, pratilo više miliona ljudi.
Donald Tramp je razgovor sa Ilonom Maskom započeo govoreći o atentatu u Milvokiju u Pensilvaniji, istakavši detalje o njegovom suočavanju sa smrću na tom predizbornom skupu.
„Bilo je to čudo. Da nisam okrenuo glavu, ne bih sada razgovarao s vama“, rekao je Tramp Masku.

Tramp je između ostalog izneo svoje stavove o migracijama, energetskoj politici, klimatskim promenama i pretnjama od nuklearnog rata.
Bivši predsednik je obećao „najveću deportaciju“ migranata u istoriji SAD, upozorivši na one koje prelaze američko-meksičku granicu.
„To su ubice i ljudi koji su osuđeni za druga nedela, a puštaju ih u našu zemlju“, naveo je Tramp.
Tramp je, takođe, izneo niz kritika i optužbi na račun Kamale Haris, kandidatkinje demokrata za predsednika SAD, istakavši da je „uništila“ Kaliforniju dok je bila na mestu državnog tužioca.

„Ona je nesposobna, a i on je nesposoban. Iskreno mislim da je ona nesposobnija od njega“, rekao je Tramp Masku, misleći na Kamalu Haris i Džozefa Bajdena.

Mask, koji je nakon atentata podržao Trampa, u najavi intervjua naveo da „nije pripreman unapred, te nema granica kada je reč o temama, kao i da će biti veoma zabavan“.
Pred sam razgovor, Maks je naveo da se testira sistem zbog potencijalno velikog broja korisnika koji će gledati razgovor, ali je intervju ipak odložen za 40 minuta zbog tehničkih problema.

Mask je, nakon preuzimanja društvene mreže Iks, vratio bivšem predsedniku SAD nalog, koji je bio suspendovan nakon nereda na Kapitol hilu.

Ceo intervju na engleskom jeziku možete odslušati ovde:

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter