Izvor: Kurir
23.08.2024 u 17:01
0

HIBRIDNI RAT ZAPADA UZ POMOĆ ISIS-a: Upali u kancelariju čuvara, s noževima stoje iznad njih

Zatvorenici koji su u 19. okružnom zatvora u Volgogradskoj oblasti ubili čuvare i uzeli taoce svoj krvavi pir su snimali mobilnim telefonima sve vreme!

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama vide se islamisti koji u kancelariji čuvara, koju su potpuno demolirali, drže neke od zaposlenih u zatvoru, dok ostali povređeni i ubijeni leže na podu.

TRAŽE DVA MILIONA DOLARA: Trenutak kad ruski lider obaveštava vrh države o TALAČKOJ KRIZI

Scene su zastrašujuće, dok trojica zatvorenika s noževima stoje iznad njih. Na snimku koji se pojavio na mreži Iks mogu se videti najmanje tri uniformisana čoveka kako leže u lokvama krvi, dok jednog uniformisanog čoveka u sedećem položaju pridržava čovek koji u ruci drži nož.

Do talačke krize došlo je prilikom zasedanja disciplinarne komisije kada su nekoliko zatvorenika uzeli taoce. Prema preliminarnim informacijama, jedan pripadnik ruske Federalne kazneno-popravne službe je ubijen.

Predsednik Rusije Vladimir Putin obavešten je o talačkoj krizi u zatvoru, koji se nalazi u gradu Surovikino na jugozapadu Rusije. Zatvor je određen kao kaznena kolonija „strogog režima“ i može da primi do 1.241 muškog zatvorenika, navodi se na sajtu zatvorske službe.

Zatvorenici su napali zaposlene u zatvoru noževima za vreme zasedanja disciplinarne komisije. Prema pisanju ruskih medija, upravnik zatovora je ranjen zajedno sa još troje ljudi, a oni su, navode nezvanično ruski mediji, prebačeni u bolnicu.

Navodno je za pregovore za otmičarima angažovan imam iz Volgograda, a otmičari traže helokopter i dva miliona dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter